Loyal readers

Tuesday, July 17, 2012

Dulang hantaran untuk disewa!!!

Assalamualaikum readers. Memandangkan majlis perkahwinan saya dah lepas, dan majlis bertandang nanti takkan ada hantaran lagi, jadi saya nak sewakan set bekas hantaran saya kepada sesiapa yang berminat. 




Theme: Modern contemporary

Colour theme: Orange/yellow stockin flowers + yellow ribbons + red butterfly + orange crystals

Barang-barang hantaran boleh diletak dalam bekas putih yang macam bentuk treasure chest tu. Of course, barang-barang tak sponsor ye. :)

Apa anda boleh sewa

5 bekas kecil dan 4 bekas besar
9 dulang kosong putih + polisterin (dulang alas treasure chest)
1 bekas letak cincin yang ada 'pokok' dan mangkuk kaca tergantung dari pokok + burung putih bertenggek (rujuk gambar no. 1)
1 dulang kosong utk letak sireh junjung (dulang yg ada rose merah)

*Kalau nak sewa dulang kosong tanpa tresure chest pun boleh. RM5 sahaja setiap dulang tanpa deco.


HARGA
A-la-carte
RM 20 utk setiap treasure chest kecil + dulang + kain alas + polisterin
RM 25 utk setiap treasure chest besar + dulang + kain alas + polisterin
RM5 sahaja setiap dulang putih tanpa treasure chest dan deco



SET (11 bekas)
RM 200
(5 kecil + 4 besar + 9 dulang + PERCUMA bekas cincin siap deco + PERCUMA dulang sireh +PERCUMA 1 sangkar burung putih

DEPOSIT
RM10 utk setiap dulang/barang
(akan dikembalikan sekiranya tiada kerosakan pada barang)

PENGHANTARAN
Penghantaran percuma ke sekitar kawasan Changlun / UUM

COURIER
Tiada courier lagi. Perlu pick up/hantar semula atau saya boleh deliver ke kawasan di atas sahaja.

Kepada bride-to-be yang berminat nak sewa satu set atau sebuah-sebuah untuk majlis kahwin atau tunang, bolehlah contact saya. Kalau sewa kat kedai harganya RM50+ utk satu dulang, betul? Tapi saya sewakan dengan harga yang cukup murah. 

Berminat?

Sila email ke littlemissdragonluvsquid@yahoo.com untuk pertanyaan atau booking.

p/s: Anyway, saya dah tak sewakan dulang kosong ye. Cuma sewakan dulang yang dah siap deco ni, sebab kalau bukak, pasang, bukak pasang nanti, rosak....

3 comments:

  1. Berminatlah.... Free tak utk tuna pd 15/11 nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. qis, masih free. berminat? sms saya di 0175958754

      Delete

Love Notes