Loyal readers

Monday, January 12, 2009

Kisah baru, tempat baru, orang2 baru


Orang buat blog aku pon nak ada blog jugak.
bila orang tanya aku blog ktna, aku jwb..

"Oh, aku blog kat frenster. takpon livejournal.."

"Asal? takdak blogger ke?"

"Ada ja. Aku lupa password. Ngeheee... (sengih mcm orang bodo)"


Atceli lagi 1 sebaba aku takmau orang baca luahan hati dan perasaan aku (walaupon aku uah sebulan sekali je)

TApi blog ni kan free. Korang bukannye kena bayar untuk aku pon. duh~

Meh aku cerita pasal idop aku yang bosan tahap cipan kering ni.

Skarang aku duduk kat Hobson St.

Tempat hobo. homeless. Orang susah takde umah. Badan besar 8x dari aku tapi malas keje.

Busuk lak tu.

Dah la bususk, nyemak je Queen St tu.

Aku nak shopping pon tak best.

Kencing merata. Tiap2 pagi aku nak p keja kena bau sisa toksik korang tu. Wangi takpe la. Kucing jiran aku kencing lagi wangi. terbakar idong bau sisa korang. eeeee.......

Dah la sunyi, jauh dari uni plak tu.

Tapi asal aku dok gak sini


Haaaa............


Sebab sewa dia murah. lagipon nak dok kejap je. TApi atceli lama2 dok best je umah ni. aku suka.

Tapi yang aku nak cita ni, pasal jiran rumah sebelah.

India. 5 orang lelaki India. Rumah 2 bilik yang dihuni 5 orang lelaki India.

Aku takde masalah pon ngan orang India. takde hal je. Banyak je kawan2 aku oang India. Tapi kalau kau pakai tuala belang2 merah kuning, topless, ngan topi koboi kat luar balkoni rumah kau, oran yang dah mati pon hidup semula tengok kau.

Busuk punya orang.

Muntah darah aku.

Sial kau.

Hilang selera makan aku seminggu.

Tapi seriously la kawan, ko memang perlukan chest wax.

Aku rasa boleh sesat dalam tu. (Macam la aku tau kan. Bayar 100 million p0n aku tanak)

Alamak.

Aku sakit perot. nak kena pi toilet ni.

Aiseh.

Baru semangat berkobar-kobar nak buat blog baru.

Nanti la aku sambung kutuk jiran aku lagi.

Toodles~



p/s: Shit. Aku bau kari lagi dari rumah sebelah.

2 comments:

  1. Wow indahnya living room...Sian barang2 kitorang menyemak

    ReplyDelete

Love Notes